www.kalimerhabafm.com Adresi Nano Teknoloji Ile Uretilen bir Serverde Korunuyormus 512 Bit SSL ile
Von: fedakarasya@gmail.com [Profil]
Datum: 01.01.2009 23:34
Message-ID: <cf56346e-597b-4b91-acee-40ea18bfde1a@35g2000pry.googlegroups.com>
Newsgroup: alt.garden.pond.chat
Datum: 01.01.2009 23:34
Message-ID: <cf56346e-597b-4b91-acee-40ea18bfde1a@35g2000pry.googlegroups.com>
Newsgroup: alt.garden.pond.chat
http://www.kalimerhabafm.com adresi Nano Teknoloji Ile Uretilen bir serverde korundugu soyleniyor kim nederse desin sitenin genel bakisi bir cok yere yerlesmis site bir kac gunde goolede istenilen yere ulasmis bu su demek oluyor bir seyler var bu sitede ama ne oldugunu kimse cozemedi sitenin alt temasini goremiyorsunuz kodla goruncede saldiri olasiligi sifir cok iyi yapmis yapan kisi ayni sekilde http://www.fedakarcomputer.com da oyle site bir kac hamlede bitirilmis gibi duruyor ama inanilmasi zor olan su site tum dunyadaki google unitelerinde liste basi bu Fedakar iyi isler basaracak gibi :) tebrikler adam ODTU lu nede olsa bide turk olunca gelde gurur duyma:)[ Auf dieses Posting antworten ]
